středa 3. listopadu 2010

Upozornění na podvodníka: www.rajnakupu.eu

Už dlouho nakupuju různé zboží přes internet. Ale teprve nedávno jsem se napálil. Objednal jsem si knihu řádově za 250 Kč,- Nebyla téměř nikde k sehnání, našel jsem ji po dlouhém hledání na serveru www.rajnakupu.eu Tento web je psán na jistého pana Martina Kubeše.
Objednané zboží (proti mým zvyklostem) jsem platil převodem. Zboží jsem nedostal, na maily nikdo nereagoval, a tak jsem se začal pídit po informacích o tomto obchodě. A zjistil jsem, že za obchodem stojí jistá paní Zdeňka Říhová, která už je svojí, řekněme decentně nespolehlivostí, na netu proslavená. Provozovala již několik internetových obchodů (např. www.eshop-knihy.cz) a vždy podobně nejspíše za účelem obohatit se. Podle internetových diskuzí již byla z tohoto důvodu vyšetřována policií. Proto si dejte pozor, kde nakupujete, ať nedopadnete jak já.
A rozuzlení? Teprve když jsem použil vhodné formulace a kouzlo hodnosti, obratem se ozvala a údajně peníze převedla zpět na můj účet. Uvidíme...
No a můj pocit? Jak řekla jedna paní: "Čím víc poznávám lidi, tím víc mám rád psy."

5 komentářů:

  1. Jo, jo, důvěřuj, ale prověřuj. Sláva Googlu! :-)
    Tak přeju úspěšné vymáhání!
    K.

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel jsem taky naletěl, nevíš prosímtě kdo má tuto vypečenou babu v merku u PČR? Určitě těch podvodů má víc a snad to někdo eviduje, tak ať vím kam se mám obrátit. I když je to jen pár stovek, tak jí to rozhodně nedaruju.
    A nevíš náhodou, jestli na té adrese, co je udaná na jejich stránkách ta dotyčná osoba sídlí, nebo je to jen další podvod, mám kousek odtud chalupu, tak že bych se tam zajel mrknout.
    Díky moc, Jíra.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, bohužel nevím, kdo ji má v merku u PČR. Všechny informace o ní jsem sháněl na googlu a dalo se tam toho najít docela dost. Ani nevím, kde bydlí, ale když jsem jí několikrát napsal a pohrozil služební hodností, zafungovalo to. Tak přeju hodně zdaru!

    OdpovědětVymazat
  4. Lidi,ale uvědomte si že třeba ta osoba může být mrtvá? A vy tu hned píšete o podvodu.To vás nenapadlo co? Hlavně že si koupíte knihu za 250,-kč a hned z druhého děláte podvodníka.
    A vy Chipoliny,víte že jste překročil vaše pravomoce a tím pádem jste porušil zákon?

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím anonyma. Všechny indicie skutečně nasvědčují, že jde zřejmě o podvod. Paní asi mrtvá není...ostatně jinak by se mi asi nikdo neozval a když už se mi ozval tak by se slušně omluvil a situaci vysvětlil. A pravomoce jsem opravdu neporušil, to se nebojte. Vždyť vy ani nevíte jaké mám :-D Nebo ano? Kdyžtak mi tu klidně napiště co přesně jsem porušil (zákon, paragraf apd.) a jak. Děkuju a přeju pěkný den.

    OdpovědětVymazat