pondělí 29. října 2012

Stěhování

No a je to tady. Stěhujeme se. Zvedáme kotvy a hurá na venkov. Řeknu vám, žádná sranda. V domečku máme jednu místnost nacpanou téměř vším, co jsme měli v celém bytě. Jakmile to půjde, dám sem fotku. Stojí za to. Nějak si nedovedu představit, jak se to všechno přebere a poskládá. Čeká nás hodně práce. Malování, nějaké dekorační úpravy, rozmístění nábytku, úklid věcí. Máme co dělat. Ale vlastně se těším, protože si děláme konečně naše vlastní bydlení. A já věřím, že bude super. Byt už je téměř vyklizený. Dvě noci jsem spal na malém koberci ve spacáku, vedle lampičky a klece s králíkem. Jinak jsou to jen prázdné místnosti. Trošku zvláštní pocit, že to všechno končí. Prožil jsem mezi těmi zdmi spoustu chvil. Jako malý jsem v bytě navštěvoval dědečka a babičku, kteří zde bydleli přede mnou. No a teď tu bude bydlet někdo cizí.
Všechny důležité věci mám nyní v jednom batohu, který nosím všude s sebou. Naplnilo se tak heslo, které jsme se na gymplu učili v hodinách latiny: omnia mea mecum porto (všechno své nosím s sebou). Jenomže to asi bylo myšleno trošku jinak...
Takže čekejte fotky a další zprávy z naší malé perestrojky.

1 komentář:

  1. Brrr, stěhování, ještě teď se mi z toho ježí vlasy na hlavě :-) Ale jo, je to fajn...to nový, co z toho plyne :-) Těším se na ty fotky! Jitka ( a určitě i David se přidává :-) )

    OdpovědětVymazat