neděle 4. listopadu 2012

Následky stěhování

Tak jsme ve svém. Na fotkách můžete vidět jak to vypadá. Všude nábytek a krabice. Pomalu se mi daří vymalovat všechny místnosti. Bohužel je ale brzy tma a za umělého světla se maluje dost špatně. Taky trochu bojuju s topením. Ovládat kotel na plyn pomocí dálkového termostatu jsem se naučil. Jen ještě nedovedu odhadnout tu správnou teplotu na den. Chvíli je nám teplo a chvíli zima. Chce to trochu cviku. Přece jen ta tepelná setrvačnost je v domku jiná než v paneláku. Těším se, jak dodělám interiér a začnu se konečně věnovat zahradě, dílně a všemu co je venku. Před zimou se toho asi už moc nestihne. Ale dřevo na topení nachystat zvládnu.
Kam kouknu všude plno práce, ale kupodivu se na ni moc těším. Poslední dobou je můj život poněkud divoký. Spousta změn. Od ledna nová funkce a naprostá změna zažitých cyklů. Nové dojíždění autem. Nové bydlení a povinnosti. Ve dvou dnech volna se nezastavím a pak zase hurá do práce. Jenže mě to kupodivu baví. Tak uvidíme co napíšu příště.


2 komentáře:

  1. Jó, to stěhování ti nezávidím, my to v uplynulým roce zažili hned dvakrát. Ale stojí to za to, na venkově je bezva a při dojíždění autem do práce máš aspoň možnost pustit si v klidu rádio a poslechnout zprávy :) Když bys potřeboval helfnout, tak dej vědět.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za nabídku. Ale to nějak zmáknem. Dnes jsme zase pokročili a už máme skoro komplet kuchyň a obývák. Začíná to mít obrysy :-) No a zítra další malování.

    OdpovědětVymazat