pondělí 16. července 2012

Nad sklepy

Podnikli jsme další mikro dovolenou. Tentokrát jsme strávili dva dny v oblasti pálavských vinohradů. Je to kraj, který mám moc rád. Kraj, ze kterého na mě dýchá pohoda. Ubytovali jsme se v malém penzionu Nad Sklepy v obci Bavory, který vlastní rodina mojí spolužačky ze studií. Už jsem tam byl několikrát a vždy se rád vracím. Pod penzionem mají sklípek. Prodávají víno s vlastní etiketou. A jejich polosladké Chardonnay a Sauvignon mi náramně chutnají. Navíc prodávají speciální produkt zvaný Vinný konfit

Vyrazili jsme sem i s Kleou a spojili cestu s výletem do Národní přírodní rezervace Lednické rybníky. Krásné prostředí, ale počasí moc nepřálo. Chvílemi pršelo a bylo chladněji, ale Adík si alespoň zvyká na horší podmínky. Problém je, že se nerad vozí v kočárku a raději se nosí, aby mohl všechno sledovat. To je ale v dešti trošku problém. Zvládli jsme to a procházku současně spojili s nálezem jedné kešky. Fotografie budou v následujících dnech opět k vidění v Adámkově albu.
Co se Adámka týká. To, že se mu dere zoubek víte. Poslední dobou mám pocit, že je neuvěřitelně usměvavý a pořád se řehní. A řeknu vám, není moc věcí, které jsou krásnější než smějící se miminko. Když vidíte ta rozzářená velká kukadla a smějící se pusinu bez zubů. Žádné vrásky, žádné starosti, jen čirá radost ze života. Krása. Ale ono se to nedá moc popsat. Jsou věci, které je potřeba si prožít.


1 komentář:

  1. A ještě počkej, až to mimino povyroste, přiťape za tebou a láskou tě obejme :-) To je neskutečné dojetí...
    Mějte se!
    K.

    OdpovědětVymazat