neděle 1. ledna 2017

Vánoce



Letošní Vánoce byly ve znamení Lega. Ano Ježíšek sice přinesl i další věci, ale Lego ovládlo celou sváteční atmosféru. A musím přiznat, že jsem kouzlu této stavebnice propadl. Hodiny jsme stavěli podle návodu různé pozoruhodnosti a už se těším, jak koupíme další. Samozřejmě primárně je to zábava Adámka, ale víte jak to je J



Těsně před Vánocemi jsme udělali i jeden dobrý skutek, ale o tom se zmíníme (i fotograficky) asi až v polovině ledna. Zatím je to částečně tajný.


Ježíšek přinesl i něco na cvičení. Dostal jsem parádní zátěžovou vestu, se kterou zase posunu svůj trénink o kus dál. Nějaký trénink už je na mém Instagramu.



Silvestr jsme prožili na pohodu. Vypili jsme celkem asi 4dcl vína, koukli na nevalnou televizní nabídku a přetrpěli válečnou vřavu dělbuchů.


A nějaká ta předsevzetí. Něco by bylo. Příští rok bych chtěl mít osobák na dřepu 140 kg (momentálně 95kg) a slušnou formu do plavek J Ne, faktem je, že na předsevzetí moc nehraju. Každý den je pro mě výzvou posunout se v tréninku dál a nejtěžší je ta disciplína (především stravovací).

To je asi vše. Mějte úspěšný rok 2017 plný zdraví a spokojenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat