sobota 23. července 2016

Poprvé pod stanem

FOTOALBUM


Vzhledem k tomu, že Adámek ve svých 4,5 letech ještě nespal pod stanem, rozhodl jsem se to změnit. Byl nejvyšší čas. Vyrazili jsme proto na malou pánskou jízdu s dlouholetým přítelem Martinem, se kterým každoročně zdolávám úskalí rakouských ferrat.

Společně jsme ve třech vyjeli do Francovy Lhoty, kde má náš další společný kamarád Marek takovou malou chlapskou trucovnu. Místo ideální pro první dětské stanování. Základní propriety byly na místě: kadibudka, hadice s vodou a místo na stanování.

Martin přivezl stan podobný menšímu karavanu. Měl dvě ložnice a předsíň a s trochou štěstí by se dostal na web realitky pod heslem 2+1. Náš pobyt byl na dvě noci. Počasí bylo výborné. Snad jen na drobný déšť druhý večer.

Přes den jsme vyrazili na krátký výlet na nedaleký Čubův kopec, kde je solidní rozhledna. Večer jsme společně s Markem grilovali a opékali. Jeho děti si při tom hrály s Adíkem, což mi popravdě ušetřilo dost práce.

Celý pobyt zvládl Aďour bez problémů. Jedno velké dobrodružství. Děti snášejí nepohodlí lépe než dospělí. Máme se od nich pořád co učit. O nepohodlí, komfortní zóně a pohybu možná brzy napíšu samostatný článek.

Už teď se těším na další stanování...

Žádné komentáře:

Okomentovat