pondělí 27. září 2010

Karlovy Vary a Ivan Hlinka

Udělali jsme si další krátkou dovolenou a odjeli na opačnou stranu republiky. Ivča mě vytáhla za svými přáteli do Karlových Varů a Plzně. Využili jsme nový Pražský okruh a za necelé 4 hodiny jsme absolvovali bez nějakého spěchu cestu K.Vary-Vyškov. Pražský okruh je opravdu povedené dílko. 
K. Vary jsou, resp. by mohly být, pěkným městem, kdyby nebyly zaprodány Rusku. Upřímně jsem se styděl, když jsem viděl na obchodech ruské nápisy, ačkoliv nejbližší hranice je paradoxně s Německem. Byla mi hanba jak je snadné za peníze prodat identitu. Jen doufám, že se takhle po kouskách nerozprodáme celí.
Návštěvu přátel jsme pojali jako společenskou událost, takže odlov kešek byl až okrajovou záležitostí. Nicméně jsme zkusili odlovit jednu docela zajímavou kešku. Bohužel se nám nepodařilo odhalit její skvělé ukrytí. Tak snad příště. V deštivém počasí jsme ještě navštívili místo, kde před šesti lety tragicky zahynul při dopravní nehodě Ivan Hlinka. Zajímavé, postát chvíli na tomto místě. Kešku, která je zde ukrytá, jsme odlovili docela rychle.
Naše krátká a velmi příjemná dovolená, při které jsem poznal nové, sympatické lidi, utekla jak voda. Takže zase někdy do Varů...

Žádné komentáře:

Okomentovat