pátek 22. srpna 2008

Nový geocoin

Tak jsme si koupili geocoin. Bohužel nabídka v českém obchodě není přiliš široká a geocoiny se nám tam vůbec nelíbily. Porozhlédli jsme se proto v zahraničních e-shopech. Nakonec jsme vybrali na http://www.geocoinshop.de/ kde je nabídka i návrhy geocoinů podle našich představ. Objednali jsme si jeden coin, zaplatili přes PayPal a čekali. Celkem nás to přišlo včetně poštovného na 12,17 EUR (cca 300 Kč,-). V porovnání s nákupem u nás, jsme zaplatili asi o 50 Kč víc, ale určitě to stálo zato.

Máme v plánu poslat tento geocoin do světa v naší nové kešce, na které momentálně pracujeme. Tak snad se to povede podle našich představ.

2 komentáře:

  1. Opravdu hezký GC!!! Taky jsem se podíval na tyto stránky a padlo mi tam pár kousků do oka. Jenže bohužel neumím english, takže si to nejsem schopen objednat. Dá se i zaplatit zboží kartou ?!? Nějak bych to zkusil sesmolit.Díky za návod na pěkné věcičky. Jirkabrda.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, pokud jsem správně pochopil, tak by neměl být problém platit kartou (která toho je ovšem schopná, myslím, že jde o tzv. embosované karty). Typy karet jsou tam vlevo dole zobrazené. Hodně zdaru!

    OdpovědětVymazat